recenze

Absolut Chess

Absolut Chess

Další šachový simulátor, možná si řeknete. To samé jsem si řekl i já, ale jakmile jsem hru spustil, začal jsem svého ukvapeného soudu litovat. Absolut Chess nepřináší sice nic nového, ale staré zavedené pravidla zabalil do krásného audio-video kabátu a přidal tunu nastavení navrch.
Zpočátku vás hra vyzve k vytvoření profilu, což se jistě bude hodit. Tento profil si uchovává vaše nastavení, jako třeba jas a kontrast, velikost okna, zda chcete hrát v klasickém 2D pohledu a spoustu dalších serepetiček, které si jistojistě oblíbíte jako hru samotnou. Ta nabízí jak hru proti vychytralému počítačovému protivníkovi (tři stupně obtížnosti), tak i hru proti živému protivníkovi na jednom PC, LANu nebo po Internetu.

Technické zpracování je na velmi vysoké úrovni, hra nabízí 3D a 2D pohled a audio stránka taktéž nezaostává. Každý tah je doprovázen zvukovou kulisou a pokud přijdete o figurku, zvuky navodí atmosféru, jako kdybyste byli dole na bojišti a čelili smrti. Suma sumárum Absolut Chess je špičkovým šachovým simulátorem na freeware poli a jistě by byl hřích nezahrát si jej.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

jura | 21.03.07 v 13:28

Prevedenie je fajn, páči sa mi, ale hráč je na úrovni 5.ročného chlapca,čo vie len ako ktorá figúrka ťahá.Free verzia je absolútny šachový "blbeček".

wlastinopea | 20.03.07 v 18:49

mám rad hry šachy

Martina | 20.03.07 v 17:12

tato hra je super já jsem ji už několikrát hrála je to super hra


galerie

Absolut Chess Absolut Chess Absolut Chess

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce