recenze

Haunt: The Real Slender Game

Haunt: The Real Slender Game

Proč každého láká chodit v nejhorším počasí na opuštěná místa? Nikde nikdo, divné vzkazy, podivné dopisy a fotky a občas ještě podivnější předměty. Jo, aha, Slender.
Máme ho tu zase a tentokrát s plnou parádou. Jeden herní vývojář vymáčkl z Unity maximum a Haunt: The Real Slender Game se může pochlubit zatím nejvíce vyvedenou Slender grafikou. Ta umocňuje atmosféru jednoho tábora, vesničky, chatové oblasti, pojmenujte si to, jak chcete, děsivé to bude stejně.
V této Slender hře nepůjde až tak o utíkání (i toho si ale užijete), ale spíše o objevování lokací a nalézání zpráv, které utváří docela zajímavé pozadí celé hry. Do toho si můžete připočítat koukání se po baterkách, abyste viděli na cestu a okousané nehty. Naprosté top nasazují předměty jako např. televize přehrávající scénu z filmu. A nakonec je tu zase on…muž bez tváře. Díky třem obtížnostem se dá nastavit, jak agresivní bude, výběrem bude také trpět vaše baterka. Nemůžu než Haunt: The Real Slender Game doporučit, fanoušci Slendera to mají jako povinnost, ostatní zase jednou mohou okusit pocit strachu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

frod0pipin

frod0pipin | 10.01.15 v 12:04

pomooooc :D

Eva Matouskova | 08.11.13 v 15:43

Mě ten slenderman trochu znervoznuje protože se ho strašně bojím


galerie

Haunt: The Real Slender Game Haunt: The Real Slender Game Haunt: The Real Slender Game Haunt: The Real Slender Game Haunt: The Real Slender Game