recenze

BugAbOO

BugAbOO

Vítězný projekt Becherovka Game 2006 v kategorii akčních her vás překvapí nejen velice kvalitními animacemi, solidní hratelností a pěknou atmosférou, ale i nevšedním pojetím. V roli malého kloučka Timmyho budete mít za úkol dostat se ze spárů zla.
O tom, že tým Sosáků umí dělat kvalitní hry, není rozhodně vůbec pochyb. Přesvědčili nás o tom v loňském roce titulem Little World, se kterým vyhráli v soutěži Becherovka Game kategorii adventur.

Uplynul přesně rok a na prvních příčkách je máme zase. Tentokrát ale úplně s něčím jiným. Sosáci tentokrát vsadili na hororové téma a na něm postavili kompletně celou gamesku, zejména pak příběhovou část. Ta se točí okolo dětí, které jsou záhadným způsobem vězněny v říši nočních můr a na vás, jakožto hráči, je samozřejmě vše napravit. Vše je dosti lineární, takže se nemusíte bát, že byste to nezvládli dohrát. Spíše si budete muset dávat pozor na stav vašich nábojů. Velmi brzo se vám podaří získat prak a s ním pak likvidace půjde velice snadno. Jenže máte velice omezený stav střeliva a jsou i úrovně, kde vám náboje budou stačit opravdu jen tak tak. Stav si samozřejmě doplňovat můžete. Vše probíhá tak, že v průběhu levelu sbíráte symboly Becherovky a na konci levelu pak následuje zúčtování a čím více budete mít předmětů, tím lépe pro vás.

Sbírat samozřejmě můžete i bonusy. Patří zde například zvýšení dosahu střel nebo rychlejší pohyb. Účinek je ale velice krátkodobý. Jinak co se týče designu lokací, musím autory pochválit. Grafika je jedním slovem kouzelná a atmosféra vás naprosto pohltí. Co více si tedy přát?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Sosáci | 17.01.08 v 15:22

Musíš sbírat bonusy na zvětšení dostřelu, který se tam generujou, pak na šaška dostřelíš až ho nakonec i sejmeš ;) Jo a během toho se bránit nepřátelům okolo...

Luca | 26.05.07 v 11:52

Ahoj prosím mohl by mi někdo poradit co s mysí 3, jak všichni honí šaška, který jim unesl kámoše? Vůbec mi neubývá ta čára, co unčí délku levelu a pak mi nakonec dojdou střely. Mám střílet na toho klauna?
Děkuju moc za odpověď!

pecka2 | 15.01.07 v 15:03

Dekuji moc, diky vasi rade jsem to konecne projel, je to parba :-). I kdyz musim rict ze mattova fobie mi prisla nejtezsi, nez mi doslo ze musim skakat a drzet se v pravo. Nejvic me nastvalo ze se tomu prokletemu kasparovi nemuzu pomstit, to bych byl ochoten do toho sveta rad vstoupit jeste ejdnou abyhc ho sundal :-D.

Tak tedy jeste ejdny velke diky.

pecka2 | 15.01.07 v 14:41

dekuji

sosáci | 14.01.07 v 20:47

Stačí hezky počkat co nejvíc napravo a až se k tobě střela přiblíží tak uhni rychle na druhou stranu pásu...chce to trpělivost :)

Hodně štěstí při hraní, držíme palce.

pecka2 | 14.01.07 v 18:55

tak trosku sem se sekl u velkeho plysoveho matta (jak bezite na tom pasu s jidle), zabiju ho tim ze mu nedam dost jidla ale proadte nejaky trik ajk mam prezit dost dlouho, vzdycky zemru driv nez on chcipne hlady prootze se mi moc nedari uhybani tem strelam

Toshio | 02.01.07 v 17:09

super gameska, ta grafika je perfektna, nema to chybu...

Virus | 17.12.06 v 22:36

Ne nevšiml !!

Elderine | 17.12.06 v 15:13

Možná je to jen dojem, ale všiml si někdo z vás také té podobnosti se hrou Evil Twin?


galerie

BugAbOO BugAbOO BugAbOO