recenze

Scrapped

Scrapped

V následující gamesce to opět bude vřít. Proti sobě budou totiž bojovat roboti, kteří rozhodně nejsou pro uzavření míru. Počítejte rovněž s tím, že se bude jednat o velice rychlou a dynamickou hru, kde vyhrává jen ten nejsilnější.
Předpokladem dobré hry je slušná hratelnost, solidní možnosti a prvky, které titul okoření i dávno po tom, co ho dohrajete. Dnešní Scrapped všechny tyto předpoklady má a musím říci, že se tak vytváří skutečně výborná kombinace, která vás bude bavit velice dlouho. Připočteme-li navíc fakt, že titul obsahuje i multiplayer.

Vše ale pěkně popořádku. Vrhněme se nejprve na popis toho, co vás v dnešním titulu může potkat. Tak především to je dobrá zábava. Mám-li být trochu konkrétnější, bude se jednat o velmi rychlou kombinaci akční hry s prvky plošinovky. V roli jednoho z pěti robotů bude vaším úkolem být nejlepší, tedy nějakým šikovným způsobem porazit své soupeře. Ať už se bude jednat o ty živé nebo ty umělé, věřte, že se nudit nebudete. Roboti jsou totiž poměrně mrštní a každý z nich vyniká něčím unikátním. Budete jen na vás, co si zvolíte. Po selekci robotů bude následovat vždy volba zbraní a zde opět bude potřeba si dobře rozmyslet, co vám bude bližší.

Volba mapy pak záleží čistě jen na vašem vkusu. Těch základních zde moc není, ale naštěstí je přiložen i editor, takže není problém projevit svoji dávku kreativity. Zpočátku doporučuji sáhnout po tutoriálu, kde se seznámíte se vším potřebným. Co se týče technického zpracování, tak i zde je na tom titul poměrně dobře, jen musíte počítat s tím, že vše je rychlé a musíte se naučit rychle se orientovat. Pokud to zvládnete, pak máte před sebou výtečnou hru, kde se nedostatky hledají jen ztěží. Jen nezapomeňte, že vyhrává ten nejlepší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Borecek | 04.06.06 v 12:15

No prave to stahuju takze nevim co to bude... Mozna to bude parba!!!! Ale jak vidim ze se to da hrat i po Siti nebo po Netu...Tak to jo


galerie

Scrapped Scrapped Scrapped Scrapped Scrapped

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce