recenze

Astariel 2: Akasa

Astariel 2: Akasa

Chutná, oku lahodící smažba na nepřipáleném oleji. Druhý díl střílečky Astariel přináší do našich srdcí pohodu, klid a mír, který je docílen naší brutální SM vraždopařbou. A tak se v klidu uvelebme v křesílku, klávesnici do ruky a shoot, shoot, shoot!
Freeware kousek, na který se nezapomíná…Kousek, který je (jak již bylo zmíněno v perexu) třešničkou na pomyslném dortu žánru 2D stříleček. Kousek, který stojí za to být hrán.

Po prvním dílu své střílečky Astariel se autor David De Candia pustil do repete. A udělal velmi dobře nejen pro sebe, ale i pro hráčské okolí. Dnešní střílečka na první pohled zaujme „trochu jiným“ přístupem. Co tím myslím? I když je grafika poměrně strohá (byť s náznaky 3D prvků), na první pohled nevýrazná, přesto je hra prodchnuta inovací a chutí dokázat sobě i světu, že na to má. Po perfektně provedeném tréninku (tutorialu) se střemhlav vrháme do víru orgasmických střílecích orgií, které musí uspokojit každého fanouška žánru a dosti možná i fanoušky žánrů jiných. Kdo si vzpomíná na 8-bitové (a později i 16-bitové) klasiky s názvem Uridium a Xevious, ten mi musí dát za pravdu. Zvláště pak když jde o novátorský mix obou stříleček. Hra dle autora obsahuje 15 zajímavých levelů (já hambář se prodral pouze pěti…), v každém z nich na nás čeká nějaký ten boss v podobě aktivní raketové hlavice. Zvukové pozadí je vcelku ucházející. Jedinou malou kaňkou na dnešním kousku jsou systémové požadavky na freeware hru lehce nadnesené – CPU 1.5 GHz a 512 MB RAM není právě málo.

Nebudu zdržovat, jistě si již chcete Astariel 2 stáhnout, takže…stahujte, hrajte a relaxujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Astariel 2: Akasa Astariel 2: Akasa Astariel 2: Akasa Astariel 2: Akasa Astariel 2: Akasa

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce