recenze

Mario: Apokalypse

Mario: Apokalypse

Mario: Apokalypse je zajímavou variací na proslulou hopsačku s italským instalatérem v hlavní roli. Výjimečná je především tím, že se urodila na domácí scéně. Prim však hraje také příjemná hratelnost!
Nestává se často, aby se čeští tvůrci počítačových her odhodlali k vydání hříčky s tématikou italského instalatérského esa Maria. Bořitelem pomyslných ledů se nedávno stal domácí tým Proces Software, který je zaměřen čistě na tvorbu her ve vývojářském prostředí Game Makeru – ani Mario: Apokalypse tak logicky nebude výjimkou.

Ačkoliv menu hry vypadá poměrně nevábně, hra samotná je na tom o dost lépe. I když je každému jasné, že grafika není prací autorů (nýbrž je „vykradena“ z podobných projektů), výsledek rozhodně není špatný. Možná budete překvapení taktéž velice malým okénkem, do kterého se hra přepne a v němž následně probíhá – po chvilce si však zvyknete a už byste neměnili.

A co vlastně Mario: Apokalypse nabízí zajímavého? Pomineme-li klasickou náplň v podobě desítek skokánků, nepřátel a žlutých penízků, nenadejdeme v podstatě nic, co by stálo za zmínku. Zkrátka klasický Mario – překvapivě ale dobře hratelný…

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

73 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

ondra | 22.08.07 v 14:34

vyrobili by jste i 3 díl?

Marwin | 12.08.06 v 00:57

Newím,jak to myslíš :-) ..No musíš si ju stáhnout a pak spustit....Jestli to tak myslíš :-)

Lubos | 08.08.06 v 13:38

prosim vas byla by moznost si tuto hru ihned zahrat? odp

Marwin | 02.08.06 v 00:28

hoj zkus si hru stáhnout z tétö adresy: http://www.proces.xf.cz/Mario.exe

Gweene | 15.07.06 v 23:04

Hojky ldičky. Mě a hra nejde spusti. Asi mi něco chybí v pC. Z tý angličtiny si nesjem jistáa,,le co sem přeložila a pochopila, tak snad asi něco s grafikcou kartou. Píšou tam screen resolution a color depth. Prosím poraďte ,co mám dělat!! chtěla bych si tu hru taky zahrát. Děkuju všem, co odpoví!!

pos24 | 20.06.06 v 21:06

dobra hra

Marwin | 26.05.06 v 20:25

Prosím vás hlasujte taky na našem webu,jak se vám hra líbí.Předem Vám moc děkuji...:-)

Jolyen | 14.05.06 v 09:08

Ta hra je fakt dobrá(a když se mi něco líbí tak je to haluz!) :-D


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce