recenze

Genetická zahrada

Genetická zahrada

Zase jednou se vědecký výzkum trošku vymknul z ruky a nedopadlo to úplně dobře. Následky? Polorozpadlá budova, jeden pohřešovaný a plevel všude okolo, až by zahrádkář plakal. Vy, jakožto specializovaný voják, musíte onoho ztraceného najít, zachránit a k tomu všemu přijít na kloub všem podivným událostem, které vás potkají.
Česká hra plná akce a menších logických hádanek s českým dabingem.

Proč se těm vojákům nikdy nic neřekne? Že by se snad zapomněli zeptat? Skoupé informace jsou postupně doplňovány tím, jak krůček po krůčku plníte svou misi. Ta v praxi obnáší podrobné prozkoumání objektu, ve kterém se to v jednotlivých lokacích hemží brouky a počítači. Z počítačů získáváte vodítka a nápovědy, jak řešit logické zádrhely a s brouky si užijete v akční části hry. Celá budova je plná zajímavých kytiček s různými barvami, ale nejsou to ty kouzelné, které známe z Létajícího Čestmíra. Brouky lze jednoduše zašlápnout, nicméně ve chvíli, kdy se napijí z té či oné rostliny, jsou nejenom větší, ale také agresivnější. Útočící brouk je zlý brouk. Likvidaci jeho a plevele provádíte skze sérum, které taháte na zádech. Podmínkou je, aby barva séra byla stejná s útočníkem, resp. rostlinou.

Tajemný příběh vás udrží u hry sedět a hrát ji dále, což je dobře, neboť neustálé ničení fauny a flory se může brzy omrzet. Velmi nadprůměrný titul.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

tank001 | 28.02.10 v 20:39

Mě to se to 2krát nenahrálo celé chybí soubor.Mám XPčko???Nevíte proč.Díky

JaSo | 21.02.10 v 09:05

Tato jistě velmi dobrá hra mi v poblblé Vistě home premium nefachá!!!


galerie

Genetická zahrada Genetická zahrada Genetická zahrada Genetická zahrada