recenze

Project Ignis

Project Ignis

Vážení přátelé, ano. Project Ignis je hotov a my se můžeme ponořit do hlubokého vesmíru, kde o akci, spoustu střílení a nepřátel není nouze. Dejte si silný šálek kávy a vezměte si v práci dovolenou, protože u této profesionálně udělané hry strávíte mnoho dní v luxusní zábavě.
Skvělá grafika? Ano. Čeština? Ano. Vymyšlený příběh s dabingem? Ano. A to jsme se ještě ani očkem nepodívali na samotnou hru. To jsme tak nějak kroužili ve stíhačce kolem…

Po úvodním nastínění událostí, které se budou s postupem hry rozvíjet, se konečně můžeme vrhnout do vesmírného dění. Jakožto řidič menší raketky budete vrženi do skutečné rychlé a svižné akce, v níž vám půjde o život. Létáte opravdu hezky vytvořeným vesmírem a bojujete proti hezké přesile. Mohu vám jen doporučit, abyste likvidovali co nejvíce nepřátel, protože z většiny z nich zůstanou užitečné „zbytky“. Jsou to především peníze a lehká technická vylepšení. Ale ruku na srdce, v kosmické řežbě jde spíše o prachy. Za co jiného byste si taky chtěli koupit nové zbraně, brnění a… zase zbraně. V této oblasti si skutečně vyhrajete, neboť při hledání ideální kombinace můžete špatně pořízené „vylepšováky“ opět prodat a koupit jiné. Všechno je tak krásně plynulé a přirozené, že si ani nevšimnete checkpointů. Ovšem nepochybně je oceníte u otrlých bossů.

Určitě jsem na něco zapomněl, ale už mám absťák z dlouhé pauzy od tohoto parádního titulu.
Kdybych měl hru shrnout jedním slovem, řekl bych „mlask“.

UnHynek: Dovolím si ještě poznámku. Na hře, mimo jiné, pracovali také dva skvělí bývalí kolegové Freegame, precizní designer Kahi a velmi nápaditý Sosol (autoři například také hry Geometry Madness. Nebyl jsem překvapený, když jsem prozkoumal Projekt Ignis - je perfektní. Vřele doporučujeme!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

HELPER | 17.01.10 v 14:48

Mi to hlasi chybu.
I/0 error 183

? | 31.12.09 v 19:25

No tak nějak mi to připomíná Jets & guns od Rake in Grass :)

loulec | 26.12.09 v 12:33

ahoj .. mám problem se dostat přes třetího bose poraďte taktiku nabo jaké zbraně použít díky

martinn | 25.12.09 v 15:28

Vse v pohode v levo nahore vlajecka...

martinn | 25.12.09 v 13:29

Ahoj, vypada to na dobrou hricku. Jen nevim jak tam dat cestinu. Vsude pisou, ze je hra dokonce v CZ dabingu. Tak nevim poradi nekdo?


galerie

Project Ignis Project Ignis Project Ignis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce