recenze

Tram Simulator

Tram Simulator

Poklidná ranní chůze je vystřídána zběsilým během na nástupní ostrůvek tramvaje a byť je to na vaše poměry čas rekordní, dveře se zavírají a dopravní prostředek odjíždí za potutelného chechotu řidiče pomalu, ale jistě, pryč bez vaší osoby. Tuto možnost sice v dnešní hře nemáte, ale i tak je tu několik zajímavých aspektů.
Kupte si svou první tramvaj a hurá na trasu. Ale pozor, ať nepřejedete zastávku. Čekají tam na vás cestující.

Ocitáte se v kabině tramvaje a jakožto řidič tohoto prostředku budete teď přepravovat lidi mezi zastávkami. Celá hra se ovládá pouze šesti klávesami, z nichž pět připadá na rychlost (q, w, e, r, t) a tou poslední (d) otevíráte na zastávce dveře. Vašim hlavním úkolem je především regulovat rychlost. Hrajete totiž o čas. Do stanice se musíte dostat v určitém čase, abyste získali nějaké ty peníze. Na trati nicméně potkáváte různé značky upravující maximální rychlost, kterým se musíte přizpůsobovat. Ještě větší důležitost má správně načasovaná rychlost při příjezdu na zastávku. Ukazatel v dolní části hrací plochy vám ukazuje, jak daleko můžete zastavit. Za přesnost opět získáte finance a za přejetí významného bodu je zase ztratíte. Můžete sice jet opatrně, ale znova připomínám čas, který nemilosrdně přibývá. Pak jen otevřete dveře, počkáte na výstup a nástup pasažérů a jede se dál…

Grafická stránka této 2D hry je solidní a koncept získávání peněz je lákavý pro to, abyste u řízení chvilku zůstali. Hra totiž za chvilku může začít nudit. Tato verzeje free, ale vzhledem k tomu, že autor tohoto projektu vytvořil také verzi placenou, je jasné, že placená hra bude mít více možností.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

tajné | 22.08.13 v 16:42

TOTO NENÍ TRAM SIMULATOR ALE DEBILNÍ MHD SIMULATOR 2009 VY DEBILI

Hop_22 | 22.04.10 v 16:42

Už je lepší verze zdarma (MHD Simulator 2009) na: http://cs.daniel-viktorin.com/


galerie

Tram Simulator Tram Simulator Tram Simulator

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce